Lammefilet med skovsvampe


LAMMEFILET. Lammefilet med skovsvampe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g lammefilet skåret af lammeryggen 100 g tørrede skovsvampe 1 bundt persille 1 fed hvidløg 1 løg 2 dl piskefløde salt, peber 50 g smør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hæld kogende vand over svampene og lad dem stå i 10 minutter. Dryp dem bagefter af i e sigte og skyld dem godt igennem med koldt vand. Pil og hak løgene og svits dem på en pande til de bliver gyldne. Tilsæt svampene og svits dem sammen med løg og hvidløg. Tilsæt piskefløde og krydder med salt, peber og lidt citronsaft eller lidt Balsamico eddike. Skyld persille, fjern stilkene og hak det fint. Skær lammefileten i 2 cm tykke skiver og steg dem 2-3 minutter på hver side. Anret dem på et fad og hæld svampene omkring kødet. Drys persille over. Tilbehør: Stegte auberginer og kartoffelgratin er gode ledsagere til denne ret. God fornøjelse…