Lammeculotte med gratineret julesalat


LAMMECULOTTE. Lammeculotte med gratineret julesalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 lammeculotter 8 julesalater 4 dl creme fraiche 2 æg 150 g gruyèreost salt, peber og muskat

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lammeculotternes fedtside ridses i tern, brunes på alle sider på en pande, krydres med salt og peber og steges 10-15 min ved 200o C i ovnen. Lad dem hvile tildækket i 5-10 min. Skær rodstokkene ud af julesalaterne og blancher dem i kogende saltvand. Dryp af og læg dem i et ildfast fad. Rør creme fraiche sammen med æggene og reven gruyèreost og smag til med salt, peber og muskat. Hæld blandingen over julesalaterne og gratiner i 10 min ved 200o C Skær culotterne i skiver og server den gratinerede julesalat til. Tilbehør: Godt brød og evt. råstegte kartofler God fornøjelse…