Lammeculotte med karrystuvet selleri


LAMMECULOTTE. Lammeculotte med karrystuvet selleri

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 lammeculotter salt og peber 1 stor eller 2 små selleri 4 tsk. god madraskarry 2-3 dl lamme- eller anden fond 1 citron dijonsennep salt, peber 1-2 æggeblommer 2 dl fed yoghurt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lammeculotterne ridses i tern på fedtlaget, brunes på alle sider på en pande, krydres med salt og peber og steges 10-15 min ved 200o C i ovnen. Lad dem hvile tildækket i 5-10 min inden de skæres ud. Skræl sellerien, skær i tern og sauter i smør. Svits karryen af i gryden. Hæld fond ved og smag til med citronsaft, revet citronskal, lidt dijonsennep og salt og peber og lad det simre til sellerien er mør. Jævn stuvningen med æggeblommen rørt ud i yoghurt – nu må den ikke koge mere. Skær kødet i skiver og server med stuvningen. Tilbehør: Server evt. løse ris til. God fornøjelse…