Lammekoteletter med skaft


LAMMEKOTELETTER. Lammekoteletter med skaft

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
16 enkelte lammekoteletter med ribben ”skaft” 1 fed hvidløg sal, peber olie og smør til stegning

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær næsten hele fedtkanten af koteletterne og skrab skaftet helt fri, så skaft og kød ligner et 9 tal. Gnid chops’ene med et overskåret fed hvidløg, varm olie og smør og steg chops’ene 1-2 minutter på hver side, krydder dem med salt og peber når de bliver vendt. Lad dem hvile tildækket på et varmt fad i 2-3 minutter inden de serveres Små lambchops er gode til Brunch eller på et hors d’oeuvre bord, beregn så 2-3 stk. pr. person. Tilbehør: Kryddersmør, råstegte kartofler, tomatsalat med feta eller tzatziki egner sig til lambchops. God fornøjelse…