Lammesaddel (mørbradsteg) med timian og persille


LAMMEASDDEL. Lammesaddel (mørbradsteg) med timian og persille

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Ca. 1,5 kg lammesaddel 3 spsk olivenolie 2 fed hvidløg 2 kviste timian 3 kviste persille 2 laurbærblade salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Brun stegen godt på alle sider i en stor pande eller gryde og tag den op. Pres hvidløgene ned i olien og bland de hakkede krydderurter i. Gnid kødet godt ind i denne olie og læg sadlen i en bradepande som sættes i ovnen ved 180 ° i ca. 30 min. hvis den skal være rosa, og i 40-45 min hvis den skal være næsten gennemstegt. Lad kødet hvile 10 minutter inden udskæringen. Frigør fileter og mørbrader fra ryggen og skær dem i tynde skrå skiver, som lægges tilbage på rygbenet. Tilbehør: Server evt. en grønsagsstuvning til: Courgetter skåret i tern og champignon i kvarte brunes i smør til de er møre. krydres med hvidløg, salt og peber og drysses med friskhakket persille. God fornøjelse…