Panerede lammekoteletter med krydderurter


PANEREDE LAMMEKOTELETTER. Panerede lammekoteletter med krydderurter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
8 dobbelte eller 16 enkelte lammekoteletter mindst 2 cm tykke 1-2 æg 2 dl rasp 3 spsk friske krydderurter fx timian, rosmarin, salvie, merian og hvidløg slat, peber olie og smør til stegning

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med salt og peber i raspen. Skær evt. et par snit i fedtkanten på koteletterne så de holder faconen. Vend koteletterne i de sammenpiskede æg og derefter i krydderurterasp. Lad dem hvile i 5 minutter, så paneringen sætter sig. Steg koteletterne i en blanding af olie og smør i 3-4 minutter på hver side. De skal være gyldenbrune og sprøde. Tilbehør: Kartoffel-sellerimos med hakket brøndkarse og smørdampet spinat serveres til. God fornøjelse…