Lammeryg à la bonne femme


LAMMERYD. Lammeryg à la bonne femme

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1,5 kg lammeryg 100 g bacon eller pancetta 1 løg 2 porrer 2 gulerødder 2 majroer 3 tomater 1 fed hvidløg rosmarin, persille, timian 2 dl bouillon olivenolie.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lammeryggen brunes godt på alle sider i en gryde som kan tåle at komme i ovnen. Tag den op og svits bacon eller pancetta og de rensede grønsager skåret i passende stykker i 2-3 minutter. Tilsæt tomater, krydderurter og bouillon og læg lammeryggen oven på grønsagerne. Stil gryden i ovnen ved 180 grader i 25–40 minutter alt efter hvor rosa man ønsker kødet. Spæd evt. med mere væde hvis grønsagerne skulle blive for brune. Skær lammeryggen af benet, skær kødet i skiver og server sammen med grønsagerne. Tilbehør: Persillekartofler og godt brød God fornøjelse…