LAMMEKRONE. Lammekrone i krydderfrakke med jordskok og æble
|
Tilberedningstid:
Ikke angivet
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 pk. lammekrone, ca. 800 gr.
Forskellige krydderurter såsom
salvie, timian, rosmarin, mynte, persille
1 spsk dijonsennep
3 spsk rasp
salt peber
600 g jordskokker
2 æbler
8 kviste timian
40 g smør
salt og peber
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lammekronen afpudses for fedt og sener og skæres i stykker med 3-4 ben til hver.
Blend krydderurterne med sennep og rør raspen i.
Brun kødet på alle sider på panden, krydr med salt og peber og smør dem med raspblandingen.
Varm ovnen til 200°C og steg kødet færdigt i 15-20 min. Lad det hvile i 15 min inden servering.
Skrub jordskokkerne grundigt og skær dem i både. Halver æblerne, fjern kernehuset skær også dem i både. Vend jordskokker, æbler og timian godt sammen og krydr med salt og peber. Forbered 4 stykker bagepapir på ca. 25x25 cm smurt med olie, fordel blandingen i dem og læg en smørklat på. Luk pakkerne ved at samle de fire hjørner og sno dem rundt. Bag ved 200°C i ca. 20 min. til jordskokkerne er møre.
Tilbehør:
Server kartoffelmos rørt med fløde, smør og groft dijonsennep til.
God fornøjelse…
|
|