Vild struds


VILD STRUDS. Vild struds, prøv opskriften her

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500-750 g strudsefilet 10-12 enebær rødvin ribsgelé Roquefort (eller anden blå ost) ½ l piskefløde salt, peber og timian

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt, peber og de knuste enebær. Læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin på så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter. Tag kødet op og hold det varmt i stanniol. Hæld al væden i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk. Roquefort og lad sovsen stå og snurre kraftigt. Smag til med ribsgelé og måske lidt salt og tilsæt kulør hvis du bedst kan lide brun sovs. Skær kødet i skiver og server sovsen til. Tilbehør: Asparges kartofler eller sukkerbrunede kartofler. Waldorfsalat og halve æbler med ribsgelé....så er der ikke et øje tørt! God fornøjelse…