Bison Ribeye Maitre d'Hotel


RIBEYE. Bison Ribeye Maitre d'Hotel

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 bison bøffer skåret ud som entrecôte 200 g smør 1 citron 1 dl olivenolie 20 g smør til stegning 1 bdt. hakket persille salt peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør smørret blødt med den hakkede persille, citronsaft og krydder med salt og peber. Form det til en rulle, pak den ind i stanniol og læg den i fryseren. Smør bøfferne med lidt olie, kom salt og peber på og steg dem på en hed pande 2-3 min. på hver side...det skulle være nok. Tag bøfferne af, pak dem ind i stanniol og lad dem stå et kvarters tid. Så skulle de være flotte og røde hele vejen igennem, uden at være rå i midten. Anret bøfferne på et varmt fad med en skive kryddersmør på hver. Tilbehør: Server råstegte kartofler og tomatsalat til. God fornøjelse...