Fondue Bourguignonne


FONDUE BOURGUIGNONNE. Opskrift på Fondue Bourguignonne

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
900 gr. Bison ribeye filet, skåret ud i 1,5 cm. terninger (bisoninderlår, -filet eller -mørbrad kan også bruges)
½ l. olie til fonduegryden

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tilbehør:
Kolde saucer der passer til: Mayonnaise: Bland 1 æggeblomme, 1 spsk. sennep, salt og peber godt sammen.

Tilsæt 2½ dl. olie lidt efter lidt under kraftig piskning. Slut med at røre 1 cl. eddike i. Smag mayonnaisen til med tomatpuré, paprika, karry eller krydderurter.

Remoulade: Hak 30 gr. kapers, 20 gr. persille, estragon, kørvel og evt. lidt finthakket pickles og bland det i 3 dl. mayonnaise. Så har du en skøn hjemmerørt sauce remoulade.

Creme fraiche med krydderurter: Rør 2 spsk. mayonnaise sammen med et lille bæger creme fraiche og tilsæt hakket purløg, karse, en anelse sennep, salt og peber.

God fornøjelse...