Kængurusteak med salsa verde


KÆNGURUSTEAK MED SALSA VERDE. Opskrift på Kængurusteak med salsa verde

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 kængurusteaks
Salsa verde:
persille
mynte
basilikum
3-4 syltede agurker
4 spsk kapers
6 ansjosfilet'er
hvidløg - efter smag
2 dl olivenolie
2 spsk dijonsennep
2 spsk vineddike
salt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Til salsa verde hakkes hvidløg og krydderurter, ansjosfilet'er, syltede agurker og kapers fint. Det hele blandes med olivenolie. Dernæst tilsættes dijonsennep, vineddike. Smag til med salt. Pas på ansjoserne er salte.

Lad salsaen stå i køleskab i mindst en time inden servering. Steg kængurusteaks i olivenolie 3-4 minutter på hver side og krydder med salt og peber.

Lad dem trække i ca. 10 min.

Tilbehør:
Server med salsaen og råstegte kartofler.
God fornøjelse…

Værd at vide
Salsaen kan også bruges til stegt fisk og grøntsager.