Kængurutyksteg med æbler og honning


KÆNGURUTYKSTEG MED ÆBLER OG HONNING. Opskrift på Kængurutyksteg med æbler og honning

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
Kængurutyksteg ca. 1,5 kg
5 syrlige æbler
3 spsk. blomsterhonning
75 g smør
3 dl hvidvin
saft af citron

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Puds kødet af, krydder med salt og peber og brun det på alle sider på en pande. Steg det færdigt i en 180oC varm ovn 20 – 30 min afhængig af hvor rødt man ønsker kødet.

Lad stegen hvile mindst 10 min. før udskæring
Skræl æblerne, tag kernehuset ud og skær dem i både. Sauter dem i smør og tilsæt hvidvin. Kog æblerne møre og smag til med citronsaft og honning.

Tilbehør:
Timianbagte kartoffelskiver og sprøde grønsager.
God fornøjelse…