Springbuk med pærer og koriander


SPRINGBUK MED PÆRER OG KORIANDER. Opskrift på Springbuk med pærer og koriander

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 springbuksteaks
olivenolie til stegning
2 kartofler
1 løg
1 gulerod
2 dl bouillon
1 kvist timian og merian
50 g smør
hakket koriander
3 pærer
saft fra ½ citron
1 spsk. honning
50 g. nødder
salt
peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær grøntsagerne i store stykker og vend dem i smørret, det må ikke blive brunt. Tilsæt bouillon og krydderurter og lad det hele simre ca. 30 min. Tag timian og merian op igen. Si massen gennem en finttrådet sigte eller blend den og smag til med peber, salt og koriander.

Skær de skrællede pærer i tern og lad dem simre i honningen. Tilsæt citronsaft og kom de hakkede nødderne i pærekompotten.

Steg springbuk steak'ene i olivenolie 2-3 min. på hver side.

Anret sovsen på en varm tallerken. Læg steak'ene ovenpå og pynt med korianderblade.

Tilbehør:
Til springbuk serveres kompotten og små kogte kartofler til. God fornøjelse…