Kudufilet med parmesan og tomat


KUDUFILET MED PARMEASAN OG TOMAT. Opskrift på kudufilet med parmesan og tomat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
400-600 g kudufilet 50 g byggryn 50 g parmesanost 2 store tomater 1 løg 25 g smør salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Læg byggryn i blød i vand eller bouillon dagen før retten tilberedes Læg den afpudsede kudufilet i et ildfast fad. Hak løg og de flåede tomaterne fint. Riv frisk parmesanost i. Byggryn presses fri for væde og ristes på en tør pande. Vendes sammen med tomat, parmesan og løg. Smag til med salt, peber og sukker. Smør denne grød over kudufileten og steg den i ovn ved 170o i 35 min. Stegen skal hvile 15 min før den skæres ud. Tilbehør: Kogte, friske tagliatelle vendt i fløde og en grøn salat med Rukola. God fornøjelse…