Rensdyrfilet med rødløgskompot


RENSDYRFILET MED RØDLØGSKOMPOT. Opskrift på Rensdyrfilet med rødløgskompot

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
800 g rensdyrfilet 50 g smør salt peber 5 rødløg 5 spsk Aceto Balsamico 2 spsk honning

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Puds fileten af for sener og hinder og brun den i smørret på alle sider. Steg færdig i ovnen ved 200° C i 15-20 minutter. Skær imens de pillede rødløg i halve og derefter i små både og sauter dem i smør i ca. 10 minutter. Tilsæt Aceto Balsamico og honning og damp dem færdig under låg. Fileten tages op og trækker tildækket i mindst 10 minutter inden den skæres i tykke skiver, som anrettes sammen med kompotten. Tilbehør: Server med hasselback kartofler drysset med groft salt og rosmarin. God fornøjelse…