Elgmedailloner


ELGMEDAILLONER. Opskrift på Elgmedailloner

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 skiver elgfilet salt, peber, knuste enebær smør ½ dl madeira 30 g tørrede morkler 1 timiankvist 1 dl piskefløde 1 lille dåse gåse.- eller andeleverpostej

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Blød morklerne op i vand eller hvidvin i 1 time og skyld dem godt under rindende vand. Svits dem på panden sammen med timianblade. Hæld madeiraen ved og kog det godt igennem, pisk fløden i og smag til med salt og peber Vend medaillonerne i en blanding af salt, peber og knuste enebær og steg dem 2-3 min på hver side i brunet smør. Sæt medaillonerne på et varmt fad og vend morkelsaucen i stegeskyen. Læg en ikke for tyk skive fjerkræleverpostej på hver steak og hæld saucen ved. Tilbehør: Små smørvendte kogte kartofler. God fornøjelse…