Augustas salat med kaviar og laks


AUGUSTAS SALAT. Augustas salat med kaviar og laks

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 lille selleri
mælk, salt
1 rød peberfrugt
1 julesalat
1 ds. henkogt laks
50 g mayonnaise
1 dl piskefløde
1 spsk. fintklippet dild
peber
1 lille glas kaviar
citronskiver

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens sellerien og kog den mør i en blanding af mælk og vand, tilsat salt. Lad den blive kold og skær den i terninger. Bland disse med hakket peberfrugt, hakket julesalat og den ituplukkede laks. Rør mayonnaisen op med den stivpiskede fløde og tilsæt dild. Smag til med salt og peber og bland kaviaren i. Stil såvel salat som marinade koldt i ca. 1 time. Hæld ved serveringen marinaden over, men bland ikke salaten. Pynt med citronskiver.