Elgsteg med krydderurter


ELGSTEG MED KRYDDERURTER. Opskrift på Elgsteg med krydderurter

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
800 g elgkød
Krydderurteblanding:
3 spsk. olivenolie
1 spsk. hakket persille
1 tsk. hakket rosmarin
1 tsk. hakket merian
1 tsk. hakket timian
4 chalotteløg
salt, peber
2 dl rødvin
2 dl vildtbouillon
1 dl piskefløde
smør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør de hakkede krydderurter og de finthakkede chalotteløg sammen med olien og salt og peber.
Brun kødet i smør på alle sider og fordel krydderurteblanding over kødet. Læg kødet i en lille bradepande, hæld rødvin og bouillon ved og sæt bradepanden i en160 o C varm ovn. Kødet steges i 35 – 40 min og dryppes jævnlig med stegeskyen.
Tag kødet op og hæld stegeskyen i en gryde. Rør piskefløde i og lad saucen koge igennem. Jævn evt. med maizena.
Skær kødet i tykke skiver og server saucen til
Tilbehør:
Salat af rødkål, æble og valnødder og pillekartofler er velsmagende tilbehør.
God fornøjelse…