Dyrehakkebøffer


DYREHAKKEBØFFER. Opskrift på Dyrehakkebøffer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 gr. hakket dyrekød 4 skiver bacon 5 knuste enebær Salt Peber ½ dl. bouillon ½ dl. piskefløde Smør til stegning

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Dyre hakkekødet formes til 4 bøffer som omvikles med bacon. Baconen fæstnes med en tandstik. Krydres med knuste enebær og salt og peber. Bøfferne steges ved god varme i smør 3-4 minutter på hver side. Kog panden af med bouillon og tilsæt fløde og evt. lidt mere knust enebær. Smag til med salt og peber. Tilbehør: Stuvede kartofler og rødbedekompot (strimler af rødbeder dampes møre i bouillon. Til sidst tilsættes 1 spsk. smør, limesaft salt og peber. God fornøjelse…