Maurisk kebab af dyr med picadillo


MAURISK KEBAB. Opskrift på Maurisk kebab af dyr med picadillo

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g dyresmåkød Marinade: 1 dl olivenolie ½ dl tør sherry 1 tsk paprika ½ tsk cayennepeber ½ tsk spidskommen salt, peber Picadillo: 2 tomater 1 grøn peber 1 salatløg salt, peber hvidvinseddike olivenolie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør marinaden sammen og læg terninger af dyrekød i marinaden. De skal trække i mindst 2 timer. Stik kødet på 4 spyd og steg kebabspyddene i ovnen eller på grill. Vend dem hyppigt under stegning og pensel med marinaden. Skær tomat, peber og løg i små tern og bland det hele med salt, peber, eddike og olie. Server til kebabspyddene Tilbehør: Brød eller en skål med nykogte små kartofler serveres til. God fornøjelse…