Marineret dyrebryst med fetasalat


MARINERET DYREBRYST MED FETASALAT. Opskrift på Marineret dyrebryst med fetasalat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 1/2 kg dyrebryst Marinade: 1/2 dl. kinesisk soya 3/4 dl. sirup 1/2 dl. citronsaft 3/4 dl. appelsinsaft 2 fed knuste hvidløg 1 tsk. reven appelsinskal 1 tsk. reven ingefær 1/2 tsk. peber 2 tsk. salt Fetasalat: 4 tomater 1 romaine salat 1 agurk 1 salatløg 20 gode oliven 150 g fetaost

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær brystbenene i passende stykker og kog dem ca. ½ time og lad dem køle af i vandet. Tør det afkølede kød godt af og læg det i marinaden i et fad og dæk det til. Kødet skal helst marinere 12 timer og vendes af og til. Tag kødet op og lad det dryppe lidt af. Læg det på grillristen over bradepanden og pensel det med marinaden. Giv kødet 15 min. på hver side ved 250 o C eller under grillen men ca. 20 cm fra grillelementet og pensel kødet flere gange under stegningen. Man kan selvfølgelig også stege kødet på en trækulsgrill. Skær salat, tomater, agurk, fetaost og løg i passende tern bland det med oliven og hæld en god olie/eddikedressing over. Tilbehør: Godt brød. God fornøjelse…