Dyreragout med tomat, peber og løg


DYRERAGOUT MED TOMAT. Opskrift på Dyreragout med tomat, peber og løg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g. dyresmåkød ½ dl olie 2 fed hvidløg 5 store friske tomater 2-3 peberfrugter 2 løg 1 laurbærblad oregano og/eller chili

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Brun dyrekødet i olien, tag det op og krydder med salt og peber. Flå tomaterne og skær løg, tomater, peberfrugter i grove tern og hak hvidløget fint. Svits dem i olien til løgene er klare. Drys med lidt oregano eller svits et par friske chili med, men pas på, friske chili kan være lumske, nogle er meget stærke. Læg kødet tilbage i gryden, hæld evt. lidt vand eller hvidvin ved og kog ragouten under låg ved svag varme i 30 – 40 minutter til kødet er mørt. Smag til med salt og peber, lidt chili kan bruges hvis man ønsker at give retten et stærkere præg. Tilbehør: Pasta og en stor skål grøn salat ledsager denne lækre ragout. God fornøjelse…