Aubergine og mozzarella sandwiches på grill


AUBERGINE SANDWICHES. Aubergine og mozzarella sandwiches på grill

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
500 g tomater
1/2 dl frisk persille
1 1/4 dl olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1/2 tsk peber
1/2 tsk bordsalt
125 g frisk mozzarella
4 skiver ciabattabrød
2 auberginer

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Klargør en grill til middelhøj varme.
Mens grillen varmer op blandes hakkede tomater, hakket persille, 1/5 af olivenolien, eddike, peber og salt i en skål.
Skær mozzarellaen i skiver. Smør brødskiverne med lidt olivenolie.
Skær skiver (1 pr. person) fra midten af auberginerne, gem resten til andet brug. Pensel aubergineskiverne med olie og drys med lidt salt.

Grill aubergineskiverne. Vend dem jævnligt for at forhindre at de brænder på. De skal grilles helt møre, ca. 8-10 min i alt. I mellemtiden grilles også brødskiverne i et par minutter.
Læg de grillede auberginer på et fad. Fordel mozzarellaskiverne ovenpå. Dæk grillristen til med folie og returnér aubergineskiverne med ost til grillen. Grill uden at vende dem i ca. 1 minut, eller til osten begynder at smelte.
Anbring brødskiverne på et fad. Fordel tomatblandingen herpå og læg aubergineskiverne med ost oven på igen. Krydre til sidst med en anelse peber.