Dyregryde med champignon


DYREGRYDE MED CHAMPIGNON. Opskrift på Dyregryde med champignon

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Ca. 400 g dyresmåkød 10-15 skalotteløg 1 gulerod 250 g champignon smør salt peber 6-8 stødte enebær 2 dl rødvin 1 dl fond eller bouillon 2 dl piskefløde 1-2 spsk rønnebærgelé

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Giv skalotteløgene et opkog, skyl dem i koldt vand og pil dem. De skrællede gulerødder skæres i tern, svitses i lidt smør sammen med løgene og de rensede champignon. Lad det stege under omrøring i nogle minutter Dyrekødet i tern brunes i smør i en gryde og krydres med salt og peber. Hæld bouillon og rødvin ved og tilsæt de stødte enebær. Bland de svitsede grøntsager med kødet og lad det småkoge i ca. 30-40 min. Tilsæt fløden og smag til med lidt gelé og flere krydderier, hvis nødvendigt. Tilbehør: Serveres med små, smørstegte kartofler og en let waldorff salat med æbler og bladselleri vendt i creme fraiche krydret med salt, peber og citron. God fornøjelse…