Dyrekølle med svampesauce


DYREKØLLE MED SVAMPESAUCE. Opskrift på Dyrekølle med svampesauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
1 dyrekøllesteg (kød af udbenet dyrekølle, regn med ca. 200 gr. kød pr. pers.) 5 fed hvidløg 12 enebær 100 g smør ½ l vildtfond (eller bouillon) 250 g champignon 250 g østerhatte 1 dl creme fraiche salt peber Aceto balsamico

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Dyrekøllen gnides på alle sider med en blanding af friskpresset hvidløg og knuste enebær. Halvdelen af smørret kommes i en stegegryde og stegen brunes godt på alle sider og krydres med salt og peber. Skru ned. Hæld den varme fond over og steg videre 1-1½ time. De rensede og udskårne svampe ristes i resten af smørret. Stegen tages op, hviler tildækket i mindst 10 minutter og stegefonden hældes op i svampene. Saucen tilsmages med salt, peber og balsamisk eddike og jævnes med creme fraiche. Tilbehør: Server med kartoffelpandekager og pærer bagt med tyttebær. God fornøjelse…