Aubergine Tzatziki


AUBERGINE TZATZKI. Opskrift på Aubergine Tzatziki

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 auberginer
1 spsk olivenolie
5 dl yoghurt naturel
20 g hvidløg
4 spsk tomatketchup
1 dl sorte oliven

Tilbehør:
8 skiver toastbrød
16 blade hovedsalat
1 pose frisk koriander

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Del auberginerne på langs, prik kød siden med en gaffel og pensl dem med olivenolie. Læg auberginerne på bagepapir og bag dem i ovnen ved 200°C i 40-50 min.
Lad auberginerne afkøle og pil skindet af, hak auberginekødet fint. Yoghurten hældes i en sigte med et viskestykke i bunden og drypper af i ca. 30 min. Hak oliven og hvidløg fint og bland det sammen yoghurt og auberginekød. Smag til med tomatketchup, salt og friskkværnet peber.
Serveres på ristet toastbrød med små blade salat, og pyntet med friske korianderblade.