Rødvinsmarineret dådyrsteg


RØDVINSMARINERET DÅDYRSTEG. opskrift på Rødvinsmarineret dådyrsteg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 dyresteg ca. 600 g
Marinade:
½ l rødvin
2 spsk rødvinseddike
1 løg
1 gulerod
1 spsk knuste enebær
2 laurbærblade
1 kvist timian
1 kvist rosmarin
5 sorte peberkorn
40 g smør
maizena
salt
peber
1 spsk ribsgelé

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Gør grøntsagerne istand og bland dem med rødvin og krydderierne til en marinade som hældes over dyrestegen. Den skal trække tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne til næste dag.
Tag stegen op af marinaden og tør den af. Si marinaden. Kødet brunes i smørret på alle sider, krydres med salt og peber og grøntsagerne og krydderierne fra marinaden brunes med. Marinaden hældes ved og det hele simrer under låg i ca. 30 minutter.
Tag stegen op, si skyen, lad den evt. koge lidt ind og smag til med ribsgelé og evt. lidt kulør, jævn med maizena og tilsæt evt. lidt fløde.
Tilbehør:
Server med stuvede svampe og kartofler vendt i persille.
God fornøjelse…