Dyrekød med tranebær-citrussauce i wok


DYREKØD I WOK. Opskrift på Dyrekød med tranebær-citrussauce i wok

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
500 g dyrekød i skiver 1 spsk. jordnøddeolie 2 forårsløg 1 courgette 1 tsk. reven citronskal ¼ dl friskpresset appelsinsaft 2 spsk. friskpresset citronsaft 1¼ dl tranebærsauce 1 spsk. lys, tør Sherry Friskkværnet, rød peber, salt 2 tsk. majsmel

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær forårsløget samt courgetter i skrå skiver. Bland citronskal, saft, sauce, Sherry og majsmel i en lille kande. Varm en wok op og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, steges kødet i 3 - 4 minutter, til det er mørt. Tag kødet op med en hulske. Varm Wokken op igen evt. med lidt mere olie, tilsæt forårsløg, courgetter og rør i 2 minutter. Tilsæt sauce-blandingen og kog det igennem. Kom dyrekødet tilbage og rør i 2 minutter. Smag til med friskkværnet rød peber og salt. Tilbehør: Server med kinesiske nudler. God fornøjelse…