Dyrekølle i fløde med druer og svampe


DYREKØLLE I FLØDE. Opskrift på Dyrekølle i fløde med druer og svampe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 udbenet dyrekølle
4 dl piskefløde
250 g grønne druer uden sten
250 g blandede svampe
1 glas Cognac
smør
salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Del den udbenede dyrekølle i tre muskler og puds kødet af for sener. Brun stykkerne i smør og krydder med salt og peber. Forvarm ovnen til 190º. Steg dyrekøllestykkerne færdige i ovnen i 20-30 min.
Kog stegeskyen af med piskefløde.
Rist svampene på en tør pande, tilsæt druerne og flamber til sidst med Cognac. Kom svampe og drueblandingen i saucen og smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft. Ønsker man en brun sauce kan lidt kulør tilsættes.
Skær kødet i skiver og byd saucen til.
Tilbehør:
Server med æble-pærekompot og små ristede kartofler.
God fornøjelse…