Ragout af dyrenakkesteg


RAGOUT AF DYRENAKKESTEG. Opskrift på Ragout af dyrenakkesteg

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 kg dyrenakkesteg ½ selleri 2 gulerødder 1 persillerod 2 porrer 1 frisk chili 2 kviste frisk timian 2 laurbærblade ½ flaske rødvin Olie 250 g svampe 200 g perleløg 100 g røget flæsk 1 spsk. solbærgelé

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens alle urterne og skær dem i passende stykker. Brun nakkestegen i olie på alle sider i en stor gryde og krydr med salt og peber, kom urter og krydderurterne ved og braiser sammen i 20 min. Hæld rødvinen ved og lad stegen braisere videre i 1½ time. Rens svampene og pil de små løg. Skær flæsket i terninger og rist det hele gyldent på en pande. Tag stegen op af gryden og skær den i tykke skiver. Kom løg og svampe op i gryden og smag til med solbærgelé og evt. mere væde (vin, fond eller øl). Læg kødet tilbage i grønsagerne og lad det hele snurre færdigt. Tilbehør: Pillede aspargeskartofler og godt landbrød kan ledsage denne kraftige ret. God fornøjelse…