Hareragout med bacon og kastanier


HARERAGOUT MED BACON. Opskrift på Hareragout med bacon og kastanier

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 ung hare 50 g smør 250 g skalotteløg 1 fed hvidløg 2 gulerødder 4 spsk mel 4 dl bouillon 4 dl rødvin 1 krydderbuket af timian, persille og laurbærblad 250 g små champignon 300 g kastanier* 100 g bacon i tern

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens og del haren i passende stykker. Brun kødstykkerne godt i en stegegryde og tag dem op. Pil og svits de hele skalotteløg, tilsæt det finthakkede hvidløgsfed og gulerødderne skåret i skiver. Drys melet over og rør til det er opsuget. Tilsæt bouillon og rødvin og læg kødet tilbage i gryden, hvor det står i 1/2 -3/4 time indtil det er næsten mørt. Bag kastanierne i ovnen i 15 minutter og pil dem ud af skallen. Rist dem sammen med bacontern og de rensede champignon i smør på en pande. Kom champignon og kastanier i gryden med kødet og lad retten snurre i yderligere 10 minutter. Fjern krydderbuketten og server ragouten direkte fra gryden eller hæld den over i et dybt fad. * Dybfrosne, franske kastanier er en hurtig genvej - og så fås de hele året. Tilbehør: Server med kartoffelgratin, eller kartoffel-sellerigratin. God fornøjelse…