Hareragout


HARERAGOUT. Opskrift på Hareragout

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 hare på 1,5 kg 3/4 l rødvin 20 peberkorn 5 enebær 1 gulerod 2 stængler blegselleri 1 løg 2 fed hvidløg 50 g smør 2 spsk olivenolie 2½ dl creme fraiche 1 skive honningkage

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Del haren i passende stykker og fjern de grove sener. Lav en marinade af rødvinen, de istandgjorte grøntsagerne i grove tern, peber og enebær og læg haren i marinaden i mindst 24 timer, gerne længere. Tag kødet op, tør det og brun det i fedtstoffet ved kraftig varme på alle sider. Hæld den siede marinade over, ladrød koge op og lad harestykkerne blive møre. Det tager ca. 35 minutter. Rør nu honningkagen i sovsen, smag den til med salt og peber og jævn med maizena rørt ud i koldt vand. Sovsen må gerne være godt pebret. Rør til sidst creme fraiche i. Farven kan evt. justeres med lidt kulør. Læg harestykkerne tilbage i sovsen og anret i en dyb skål. Tilbehør: Server med båndnudler og grøn salat med flødedressing. God fornøjelse…