Agerhøns i flødelinser


AGERHØNS I FLØDELINSER. Opskrift på Agerhøns i flødelinser

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 agerhøns 100 g mager bacon 300 g grønne linser fra Puy 2 porrer 2 gulerødder 1/4 selleri 1½ l bouillon 1 løg 4 nelliker 50 g smør 2½ dl creme fraiche salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Gør grøntsagerne i stand og skær dem i tern. Svits først bacon i tern og så grøntsagerne i smørret og kom de vaskede linser i. Hæld bouillonen ved og lade det koge op. Rens agerhønsene for blod- og fjerrester, salt dem ind- og udvendig og læg dem ned i gryden sammen med det hele pillede løg, som er spækket med nellikerne. Læg låg på gryden og lad det simre i 45 minutter. Tag agerhønsene op og lad dem trække tildækket i 10 minutter. Tag løget op og kasser det. Smag linserne til med salt og peber og evt. lidt Aceto Balsamico og rør creme fraiche i. Skær agerhønsene i halve og server dem sammen med linserne. Tilbehør: Server med skrællede kartofler i store stykker, kogt i saltvand. Kom en klat smør på kartoflerne og drys med persille God fornøjelse…