Aubergine med mozzarella og tomat relish


Aubergine med mozzarella og tomat relish

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 stk aubergine
100 g hvedemel
1 tsk køkkensalt
1/2 tsk peber
2 æg
150 g parmesan
3 dl olie
100 g frisk mozzarella

Tilbehør:
2 bøftomater
2 hvidløg
2 spsk hvidvinseddike
2 spsk brun farin
1/2 pose frisk basilikum

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Relish: Skær tomaterne i små både og hvidløget i meget små stykker. Kog det i en gryde sammen med eddike og farin, indtil det har en tyk konsistens. Grofthakket basilikum tilføjes. Afkøles i køleskabet.
Skær auberginen i 1 cm tykke skiver.
Tag tre skåle. Kom mel, salt og peber i den ene, kom piskede æg i en anden, og fintrevet parmesan i den tredje.
Auberginerne dyppes først i melblandingen, så i æg og til sidst i parmesan.
De panerede auberginer dybsteges i rygende varm olie. De placeres på en tallerken og mozzarella i skiver lægges ovenpå. Der pyntes med relish.