Fasan à la Normande


FASAN A LA NORMANDIE. Opskrift på Fasan à la Normande

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 fasaner 100 g smør 3 store, syrlige æbler 1 glas Calvados (æblebrændevin) 3 dl piskefløde 2 spsk citronsaft salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Gnid fasanerne med salt og peber og brun dem hurtigt på panden i halvdelen af smørret. Tag dem op og flæk dem. Skræl æblerne og fjern kernehuset. Snit dem i tynde både og steg dem gyldne på panden i resten af smørret. Æblebådene fordeles derefter i et smurt, ovnfast fad og fasanerne arrangeres ovenpå. Panden koges af med calvados og hældes over fasanerne. Dæk med folie. Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 10 min. Tag folien af og bland piskefløde og citronsaft og hæld det ved. Drys med lidt salt, læg folie over igen og steg færdig i 10-15 minutter. Tilbehør: Serveres med rå kartoffeltern stegt gyldne i olie og brød til at dyppe saucen op med. God fornøjelse…