Fasan i kål


FASAN I KÅL. Opskrift på fasan i kål

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 fasaner 150 g bacon 50 g smør 1 lille hvidkålshoved 2 gulerødder 1 tsk letknuste enebær ½ tsk timianblade salt og peber 3-4 dl bouillon

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Fasanerne gnides med salt og peber. Bacon skæres i fin tern og svitses i rigelig smør, heri brunes fasanerne. Hvidkålen snittes i grove strimler og gulerødderne i mindre stykker. Grøntsager og krydderier blandes og pakkes tæt om fasanerne. Når kålen er faldet lidt sammen, hældes den kogende bouillon i gryden. Væden må kun nå halvt op om kålen. Læg låg på og lad det simre i ca. 45 time. Rør en gang imellem. Hvis nødvendigt tilsættes lidt væde. Tag fasanerne op og del dem i passende stykker. Anret kålen på et varmt serveringsfad og fordel fasanstykkerne ovenpå. Tilbehør: Byd grov kartoffelmos til. God fornøjelse…