Rødvinsstegt fasanbryst


RØDVINSSTEGT FASANBRYST. Opskrift på Rødvinsstegt fasanbryst

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 fasanfilter
2 dl rødvin
2 dl bouillon
smør
salt, peber
Krydderiblanding:
2 spsk olie
1 tsk frisk timian
1 tsk frisk salvie
1 fed hvidløg
salt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bland olien med krydderierne og pensel fasanfileterne med denne blanding. Lad det trække i ½ time.
Steg fasanfileterne først 1 minut på hver side ved kraftig varme, dæmp varmen og steg dem færdig i 2-3 minutter på hver side. Hold dem varme. Kog panden af med rødvin og tilsæt så bouillonen. Lad sovsen koge lidt ind og smag til med salt og peber.
Tilbehør:
Server med kartoffelbåde og rødkålssalat. God fornøjelse…