Gråandefilet med roquefortsauce


Gråandefilet med roquefortsauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 gråandefileter uden skind
20 g smør
100 g roquefort
1½ dl fløde
50 g hakkede valnødder
salt, peber
friskreven muskatnød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Mos osten i en gryde sammen med fløden og bring det i kog under piskning til saucen er tyk og cremet.
Steg gråandefileterne først 1 minut på hver side ved kraftig varme, dæmp varmen og steg dem færdig i 2-3 minutter på hver side. Hold dem varme.
Vend valnødderne i saucen, smag til med salt – pas på roqueforten er salt i sig selv, peber og reven muskat og byd til gråandefileterne
Tilbehør:
Server med råstegte kartofler og kogte grønne bønner God fornøjelse…
God fornøjelse…