Gråand med blommesauce og ferskner


Gråand med blommesauce og ferskner

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 gråænder
salt, peber
smør
12 friske sveskeblommer
3-4 chalotteløg
50 g smør
2 dl vildfond eller bouillon
4 friske ferskner
12 hele nelliker
25 g smør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens ænderne, tør dem godt, krydder med salt og peber og pensel dem med smør. Læg dem på et ildfast fad og sæt dem i ovnen i 45-50 min.
Halver blommerne og pil og hak chalotteløgene. Svits dem i smør, tilsæt blommerne og lad dem snurre med i nogle minutter, tilsæt fond og kog det sammen i 5-10 min. Passer sovsen gennem en sigte og smag til med salt og peber.
Rids skindet på fersknerne og drys med hakkede nelliker, pensel dem med smeltet smør og stil dem i ovnen i 10 min.
Skær brysterne fra skroget og anret dem portionsvis med lår og ferskner. Hæld lidt sovs over hvert bryststykke.
Tilbehør:
Aspargeskartofler God fornøjelse…
God fornøjelse…