Vildsvinesteak med fennikel, ærter og dild


Vildsvinesteak med fennikel, ærter og dild

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 vildsvinesteak
1 stor fennikel
200 g ærter
1 bundt dild
2 dl bouillon
smør
salt
peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær fennikel i ½ cm tykke skiver, læg den i en bredbundet gryde eller en dyb pande og kom bouillon og smør ved. Damp dem under låg i 5-8 min.
Steg steak’ene på en varm pande i smør 3-4 minutter på hver side.
Kom ærterne i gryden med fennikel, og lad dem varme igennem det sidste minut, drys med salt og peber og klippet dild og server grønsagerne sammen med steak’ene.
Tilbehør:
Nye kartofler med pil eller råstegte kartoffeltern med timian. God fornøjelse…
God fornøjelse…