Sydfransk Vildsvinegryde


VILDSVINE-GRYDE, opskrift Sydfransk Vildsvinegryde

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 1/2 kg vildsvinesmåkød
4 skiver skæk
1 lille dåse tomatpuré
150 g sorte oliven
1 dl olivenolie
Marinade:
1 flaske god rødvin
4 løg
3 fed hvidløg
1 strimmel appelsinskal
1 lille glas cognac
salt
peber
revet muskatnød
timian
laurbærblad

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Hak løg og hvidløg og bland ingredienserne til marinaden godt, hæld den over kødet og lad det stå natten over. Tør kødet godt af og steg det langsomt gyldenbrunt i olivenolie. Når kødet er brunet fores gryden med spækskiverne. Hæld marinaden over, tilsæt tomatpuré og kog det i 10 min. Læg nu låg på, skru ned for varmen og lad retten småsimre i ca. 2- 2 1/2 time. 20 minutter før den er færdig tilsættes de udstenede oliven.
Tilbehør:
Kogt pasta, lune flutes og en kraftig rødvin hører sig til. God fornøjelse…
God fornøjelse…