Asparges med smørstegt persille


Asparges med smørstegt persille

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 10 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
750 g hvide asparges
750 ml vand
1 pose frisk persille
50 g smør
2 tsk bordsalt

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skræl forsigtigt de hvide asparges fra hoved mod rod og skær det nederste hårde stykke af.
Kom asparges i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 6 min. De skal være møre, men ikke bløde. Tag dem op med en hulske, anret på et lunt fad og hold dem varme.
Pluk persillen i små kviste. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg persillen ved kraftig varme i ca. 10 sek. - pas på det ikke branker. Hæld smør og persille over de lune asparges og server straks.