Entrecôte af and med svampefrikassé


Entrecôte af and med svampefrikassé

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
2 store andebryster
250 g forskellige svampe
1 dl hvidvin
citron
50 g smør
salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rids andeskindet på tværs (den korte led) med 4 cm mellemrum og skær hver bryst i 4 skiver på langs. Bank dem lidt ud.
Steg først skindet sprødt på fedtsiden og steg skiverne bagefter på en pande eller en grill på kødsiden som en entrecote til de er lyserøde indeni, det varer 3-4 minutter på hver side. Drys med salt og peber
Gør svampene i stand og sauter dem i smør, tilsæt hvidvin, lad det koge ind og smag til med citronsaft salt og peber.
Tilbehør:
Server med råstegte kartofler i tynde bjælker og grøn salat med flødedressing. God fornøjelse…
God fornøjelse…