Franske berberi andelår i Dijonsauce


Franske berberi andelår i Dijonsauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1-2 berberi andelår pr.person
4 fed hvidløg
2 små gulerødder
10 sorte peberkorn
4 kviste timian
olie
Dijonsennep
smør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Lårene brunes i lidt olie sammen med to fed hvidløg. Gulerødder, peberkorn, timiankviste og salt tilsættes, og det hele dækkes med koldt vand.
Koges under låg i ca. 1 time. Lårene tages op og lægges i et fad. Bouillonen sigtes og koges ned til den er tilpas kraftig. Smages til med Dijonsennep, salt og en spsk. smør. Saucen hældes over lårene.
Tilbehør:
Serveres med ris, pasta eller kartofler og en sæsonfrisk grønsag eller salat. God fornøjelse…
God fornøjelse…