Asparges med røget laks og hollandaise


Asparges med røget laks og hollandaise

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 20 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Sauce:
4 æggeblommer
1 stk citron
1 spsk dijonsennep
150 g smør

32 grønne asparges
1 pose rucola
150 g røget laks

Pynt:
4 kviste frisk basilikum

Sauce: Pisk æggeblommer, citronsaft og sennep sammen. Smelt smørret og hæld langsomt ægge blandingen i mens der piskes. Hæld det hele i en skål. Sæt skålen ned i en gryde med kogende vand og pisk, til det bliver tykt.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog aspargesene i 3 minutter og skyl dem i koldt vand.
Skær laksen i skiver (4 skiver pr. mand).
Kom en smule Rucola på midten af en tallerken, kom 4 skiver laks ovenpå, og asparges på toppen. Hæld hollandaise sauce rundt i kanten af tallerken, og pynt med basilikum.