And med oliven


AND MED OLIVEN, opskrift på And med oliven

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 berberiand på ca. 3 kg
1 spsk. smør
1½ dl hvidvin
5 chalotteløg
2-3 fed hvidløg
salt, peber
150 g grønne oliven

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Del anden i 6-8 stykker med en skarp kniv og brun stykkerne i lidt smør i en stegegryde.
Tag dem op og drys med salt og peber. Pil chalotteløg og hvidløg og hak hvidløgene fint. Svits dem i gryden, hæld hvidvin ved og lad det koge nogle minutter.
Lag kødet tilbage i gryden og lad det snurre ved svag varme uder låg.
Efter en time, tag andestykkerne op og hold dem varme. Skum skyen for fedt. Udsten evt. oliven, hak dem groft og kom dem i saucen og smag til. Saucen kan evt. jævnes lidt. Læg anden tilbage og server i gryden.
Tilbehør:
Råstegte kartofler eller Pommes Anna og blandet salat.
God fornøjelse…