Perlehøne med linser


PERLEHØNE MED LINSER, opskrift på Perlehøne med linser

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
1 perlehøne
100 g bacon
200 g grønne linser fra Puy
1 løg
2 gulerødder
1/4 selleri
4 fed hvidløg
1 kvist timian
2 dl hvidvin
2 dl hønsebouillon
smør

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær bacon i tern og rist den evt. i lidt smør. Tilsæt hakket løg, gulerod, selleri samt timian og knust hvidløg og svits det hele i 5 minutter. Tilsæt vin og bouillon, kog det op og lad linseragouten koge til linserne er næsten møre i 25-30 minutter. Tilsæt evt. mere væde. Læg ragouten i et ovnfast fad.
Flæk perlehønen og tag lårene af. Læg stykkerne ovenpå linserne drys med salt og peber og læg smørklatter på skindet. Steg det hele i ovnen i 35 – 40 minutter.
Tilbehør:
Server direkte fra fadet med godt brød til.
God fornøjelse…