Kalkun-cuvette


KALKUN-CUVETTE, opskrift på lækker Kalkuncuvette

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Kalkunkød er magert og forholdsvis billig kød, så det kan bruges som hverdagsmad. Udskæringen ”cuvette” minder i udseende om en okse- eller kalvecuvette. Udskæringen er fra kalkunens udbenede overlår.
700 – 800 g kalkunoverlår med skind
olie/smør
timian
salt, peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Pensel kødet med lidt olie eller smør og drys timian, salt og peber over. Steges i ovn ved 180 o C i ca. 35-40 min.
Stegeskyen kan koges af med lidt hønsefond eller hvidvin, tilsættes lidt fløde, smages til med salt og peber.
Tilbehør:
Ligesom til oksecuvette, kan tilbehøret variere i det uendelige. Flødekartofler, kartoffel-selleripure, stegte svampe, ragout af grønne linser med urter, canadiske økologiske vilde ris, blandet med hvide ris, ja der er ingen grænser sat for fantasien. God fornøjelse…
God fornøjelse…