Marineret kalkunschnitzel med spinat


Marineret kalkunschnitzel med spinat

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
4 kalkunschnitzler (ca.150 g pr. stk.)
1 kg frisk spinat
2 kviste basilikum
2 skalotteløg
½ limefrugt
2 dl olivenolie
2 dl piskefløde
Salt og peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Start med at forvarme ovnen til 200°. Riv skallen af den halve limefrugt ned i olivenolien og marinér kalkunschnitzlerne heri (10-15 minutter). Skyl og rens spinaten og stil den til afdrypning. Læg kalkunschnitzlerne med den marinerede side opad i et smurt ildfast fad og steg dem i ovnen i 10 min. Imens koges fløden op i en gryde sammen med saften fra limefrugten plus salt og peber. Vend spinaten i fløden, men tag den hurtigt op igen og anret den på varme tallerkner. Hæld så de fint hakkede skalotteløg og den groft skårne basilikum ned i fløden og lad det koge op. Anret imens kalkunschnitzlerne ovenpå spinaten og slut med at hælde flødesauce over hver tallerken.
Tilbehør:
Der skal noget godt brød til at dyppe i marinaden, så ikke en dråbe går til spilde. Men derudover vil vi foreslå pastaskruer eller båndspaghetti. God fornøjelse…
God fornøjelse…